Log in

I forgot my password

Latest topics
» De genelle regler
Wed Sep 24, 2014 9:22 pm by Faith

» Blandings Race
Wed Sep 24, 2014 9:19 pm by Faith

» Dæmoner
Wed Sep 24, 2014 9:18 pm by Faith

» Engle
Wed Sep 24, 2014 9:17 pm by Faith

» Faerier
Wed Sep 24, 2014 9:16 pm by Faith

» Jæger
Wed Sep 24, 2014 9:15 pm by Faith

» Mennesker
Wed Sep 24, 2014 9:12 pm by Faith

» Vampyrer
Wed Sep 24, 2014 9:11 pm by Faith

» Varulve
Wed Sep 24, 2014 9:07 pm by Faith

Top posters
Faith
 


Varulve

 :: Start :: Racerne

Go down

Varulve

Post by Faith on Wed Sep 24, 2014 9:07 pm

Varulve

Man kan ikke blive født som varulv. Man skal bides af en anden varulv ved fuldmånen. Der findes ingen varulve samfund, varulve er væsner der lever på dominans. Derfor er det naturlige at den mest dominante varulv vil kæmpe for at bevare sin dominans i flokken, mens at de svagere varulve vil live under den kontrollerende alfa han og hun. Som varulv er det vigtigt at huske at varulve ikke er menneske kendt racer, livet som varulv er derfor en hemmelighed som man vil bær indtil døden.

Dette er derfor et vigtige for alle at lave med sig i fremtiden som post i profil skemaet.
Mange varulve skabes oftest ved uheld, men langt de fleste forgå som et ritual hvor at mennesket bliver indmeldt i flokken. I flokken vil man ofte have et ansvar for pas på andre medlemmer, for en ældre varulve vil jobbet ofte forgå med oplærer de nye i at de skal holde varulve livet hemmelig for mennesket. Ofte bliver en ny varulv kaldet for en "hvalp" af de ældre varulve, der skal ofte år til før at den nye varulve kan blive en del af den voksne gruppe.

Varulve har menneskelige skikkelser, men de kan forvandle sig til ulv når det passer dem. De har større styrke end almenlige mennesker, i deres menneske form, men deres styrke kommer først til udtryk i deres ulveform. Her kan de til gengæld ikke bruge evner. Varulve kan være deres menneskeform i længere tid af gangen, men de kan ikke undlade at blive ulve komplet. Det er så dybt en integreret del af hvem de er, at de kun kan skubbe det så og så langt før de er tvunget til at ændre form. Ulve der har kontrol kan mærke den dybe trang tydeligere under fuldmånens 3 dage, end resten af måneden. Varulve der vælger at dyrke deres dyriske form, kan komme så langt ud at de glemmer den menneskelige side, hvis de ikke skifter form, fordi dyret i dem er så langt mere dominant.

Hannerne er hyppigt meget større end hunnerne. Hanulve er ofte enegængere og uden en flok, med mindre de er såkaldt flokledere eller alfa-hanner. Nogle få hanner lære at leve som underdanige flokmedlemmer under en styrende han.

Ulveformens pels har samme hårfarve som menneskeformens hårfarve. Det samme gælder med øjnene.
avatar
Faith
Admin

Posts : 9
Join date : 2014-09-24

View user profile http://underland.danskforum.net

Back to top Go down

Back to top


 :: Start :: Racerne

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum